חצילים קלופים לחתוך לפרוסות, מלח, לתת להם לשכב במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן לסחוט ולשטוף. חצילים מוכנים לשים בסיר, לשפוך שמן צמחי, להוסיף תפוחי אדמה קלופים וקוביות, גמלה, בצל קצוץ דק, קלופים ורידים ותרמילים קצוצים של שעועית ירוקה, עגבניות, חתוכים לקוביות, ירקות קצוצים גס ומלח. לאחר מכן, לשים את השורה השנייה של ירקות ועשבי תיבול באותו רצף, לשפוך שמן, לשפוך קצת מים, לכסות את הירקות עם צלחת הפוכה, לסגור את המחבת עם מכסה על אש נמוכה להביא את המוצרים למוכנות
לכל 100 גרם של חצילים: 100 גרם של תפוחי אדמה, 25 גרם של בצל, 20 גרם של שמן צמחי, 25 גרם של גמלה, 40 גרם של שעועית ירוקה, 50 גרם של עגבניות, 5 גרם של מלח; ירקות שונים לפי הטעם