קוטאפ

721
       

דגים מטוהרים לטחון, מבלי לחתוך את הבטן, דרך החור שנוצר לאחר הסרת הזימים, ולאחר מכן לשטוף ומלח. ממלאים את הדג באורז מבושל, מתובל בחמאה, צימוקים וגינג’ר. מגלגלים את הדגים המוכנים עם טבעת, משחילים את סנפיר הזנב לתוך חור בלסת התחתונה, ולאחר מכן מניחים על תבנית אפייה משומנת ומפוזרת בפירורי לחם ואופים בתנור.מגישים פורל על מגש, לקשט עם פטרוזיליה
לכל 250 גרם פורל: 20 גרם אורז, 20 גרם חמאה, 15 גרם צימוקים, 0.25 גרם ג’ינג’ר; מלח, פטרוזיליה לפי הטעם