עוגת ספוג עם שקדים

1142
       

חלמונים עם סוכר מגורען לטחון את הקצף עד גרגרי סוכר להיעלם המסה לא להגדיל נפח על ידי כשלוש פעמים. מקציפים בנפרד את החלבונים. כאשר החלבונים להגדיל נפח על ידי 4-5 פעמים, אתה צריך לשלב אותם עם חלמונים מוקצף ולהוסיף ונילין. לאחר ערבוב יסודי, אתה צריך בהדרגה לשפוך את הקמח (ב 3-4 מנות) ומערבבים עד בצק הומוגני של עקביות שמנת חמוצה נוצר. יש צורך ללוש בזהירות ובמשך זמן קצר, אחרת הבצק יתיישב והביסקוויט יתברר נמוך, לא שופע, כבד.מכסים את הטופס בנייר קלף, ממלאים בבצק ביסקוויט במשך שלושה רבעים מגובהו, מפזרים שקדים כתושים מלמעלה ומכניסים מיד לאפות בתנור חם למשך 35 דקות.מקררים את עוגת הספוג המוגמרת ומסירים מהתבנית
לכל 200 גרם קמח: 200 גרם סוכר, 8 ביצים, 0.2 גרם ונילין, 50 גרם שקדים כתושים