חותכים לרצועות, תרמילי שעועית מבושלים ומצוננים מכניסים לקערת סלט, מפזרים מלח, פלפל, גרעין אגוזי מלך כתוש, פטרוזיליה קצוצה דק, יוצקים חומץ ומערבבים
לכל 200 גרם תרמילי שעועית: 25 גרם גרעיני אגוזי מלך; מלח, פלפל, חומץ, פטרוזיליה לפי הטעם
חותכים לרצועות, תרמילי שעועית מבושלים ומצוננים מכניסים לקערת סלט, מפזרים מלח, פלפל, גרעין אגוזי מלך כתוש, פטרוזיליה קצוצה דק, יוצקים חומץ ומערבבים
לכל 200 גרם תרמילי שעועית: 25 גרם גרעיני אגוזי מלך; מלח, פלפל, חומץ, פטרוזיליה לפי הטעם