כבש בסגנון קוטייק

966
       

בשר כבש חתוך לחתיכות ומטגנים במחבת בשמן, ולאחר מכן מוסיפים מים חמים בכמות כזו, כך שהוא רק מכסה את הבשר. מכסים את הכלים במכסה ומבשלים את הבשר על אש נמוכה. לאחר מכן, לשים בצל מטוגן קצוץ דק, תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות, מלח, פלפל ומבשלים את המוצרים עד שהם רכים.מגישים טלה, מפזרים פטרוזיליה
לכל 150 גרם כבש: 25 גרם בצל, 20 גרם חמאה מומסת, 150 גרם תפוחי אדמה; מלח, פלפל, פטרוזיליה לפי הטעם