אמיץ’

957
       

מבשלים את האורז עד חצי מבושל, מוסיפים צימוקים מרוסקים ושטופים, שקדים קלופים, משמשים מיובשים, חמאה מומסת, ציפורן כתוש, קינמון ומערבבים.עם בשר טחון וכתוצאה מכך, למלא את הפגר מוכן עם תרנגול הודו ולתפור עם חוטים לבנים.תרנגול הודו ממולא לשים על תבנית אפייה משומנת, מפזרים שמן, יוצקים מים חמים ומטגנים בתנור עד מוכן, מעת לעת לשפוך את המיץ שנוצר. חותכים את תרנגול הודו מוכן לחתיכות, לשים על צלחת, לשים בשר טחון סביב, לשפוך מיץ לקשט עם פטרוזיליה.באותו אופן אתה יכול לבשל עוף

לטורקיה במשקל 2000 גרם: 100 גרם אורז, 50 גרם שקדים קלופים, 50 גרם משמשים מיובשים, 30 גרם צימוקים, 100 גרם חמאה מומסת, 0.5 גרם ציפורן וקינמון; מלח, פטרוזיליה לפי הטעם