קולולאק סיוניקי

387
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

חותכים את עיסת הטלה לחתיכות ויחד עם בצל, מעבירים אותה פעמיים דרך מטחנת בשר, מוסיפים את דוגווד מיובש ספוג מראש מגולענים (אכטה), ביצה, מלח, פלפל ומערבבים היטב.מתוך בשר טחון מוכן, ליצור כדורים בגודל של אגוז ומטגנים אותם בחמאה.מגישים קולולאק סיוניק עם תפוחי אדמה מבושלים, זרועים חמאה; מקשטים עם גבעולי פטרוזיליה
לכל 150 גרם של כבש: 15 גרם של בצל, 200 גרם של תפוחי אדמה, ¼ של ביצה, 15 גרם של חמאה מומסת, 10 גרם של דובדבן מיובש; מלח, פלפל, פטרוזיליה לפי הטעם