כבש עם בצל

266
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

חותכים את עיסת הטלה לקוביות, מטגנים בחמאה ומערבבים עם בצל קצוץ דק מטוגן, רסק עגבניות, מלח, פלפל. בקערה עם בשר, יוצקים קצת מרק, מבושל מן העצמות, ומבשלים על אש נמוכה. 10-15 דקות לפני שהכבש מוכן, מוסיפים את הקמח הקלוי, מדולל במרק.מגישים כבש, מפזרים פטרוזיליה; מגישים בנפרד מלפפונים חמוצים
לכל 150 גרם של כבש: 20 גרם חמאה מומסת, 125 גרם של בצל, 15 גרם של פירה עגבניות, 5 גרם של קמח, 50 גרם של מלפפונים חמוצים; מלח, פלפל, פטרוזיליה לפי הטעם