הריסה

1485
       

מרתיחים את העוף המוכן. לאחר רותחים, להפריד את העצמות לחתוך את העוף לחתיכות. במרק עוף רותח, יוצקים את גריסי החיטה הגסים הספוגים מראש, מוסיפים את חתיכות העוף וממשיכים לבשל על אש קטנה. לאחר הדייסה מתעבה, מעת לעת להכות אותו ולהמשיך לבשל עד המוצרים הופכים מסה צמיגה הומוגנית, ולאחר מכן מלח ומערבבים.מגישים הריסה על מגש. בנפרד לשרת בצל מטוגן עם חמאה או קינמון וחמאה מומסת.ניתן להכין מנה זו גם מתרנגול הודו
לכל 125 גרם עוף: 70 גרם דגני חיטה, 50 גרם חמאה מומסת, 30 גרם בצל או 0.5 קינמון; מלח לפי הטעם