(כדורי פורל (אישחאן

1151
       

פורל לנקות, לטחון ולשטוף. חותכים את עיסת הדג לחתיכות ומעבירים פעמיים דרך מטחנת בשר. מוסיפים ביצה, אגוז מוסקט כתוש, פלפל שחור ותבלינים, שום, מלח לדגים קצוצים ומערבבים היטב. מתוך בשר טחון מבושל, ליצור כדורים בגודל של ביצה עוף. מרתיחים את הכדורים המוכנים במים חמים. בנפרד, להכין רוטב עגבניות, להכנת אשר אתה צריך לקצוץ דק את הבצל, ומטגנים אותו קלות בחמאה מומסת. לאחר לשים את זה רסק עגבניות, ולאחר מכן קמח קלוי (הקמח צריך להיות חום כהה) ומטגנים במשך זמן מה.מגישים כדורים על מגש, יוצקים רוטב עגבניות ומפזרים טרגון
לכל 200 גרם של פורל: ¼ ביצים, 50 גרם של רוטב עגבניות, 3 גרם מלח, 0.02 גרם של תבלינים, 0.5 גרם של אגוז מוסקט, 0.02 פלפל שחור, 1 גרם של שום, 2 גרם של טרגון