מרק בקר עם חבוש

1115
       

מסננים את מרק הבקר המבושל, וחותכים את הבשר לחתיכות. חבוש, ללא קילוף מן העור, לחתוך לחתיכות ומרתיחים בנפרד עם סוכר. במרק מסונן חם לשים בצל קצוץ דק ומטוגן, חבוש מבושל יחד עם מיץ, חתיכות בשר, תפוחי אדמה קצוצים גס, מלח, פלפל ומבשלים את המרק עד תפוחי אדמה מבושלים לחלוטין.מגישים את המרק ומפזרים פטרוזיליה
לכל 125 גרם בשר בקר: 25 גרם בצל, 10 גרם חמאה מומסת, 100 גרם תפוחי אדמה, 100 גרם חבוש, 3 גרם סוכר; מלח, פלפל, פטרוזיליה לפי הטעם