חאש

1641
       

רגליים בקר מראש קלופים צריך לחרוך, לגרד, לשטוף ביסודיות לחתוך לחתיכות. רגליים מוכנות לשים במים זורמים קרים במשך 24 שעות או כל 2-3 שעות כדי לשנות את המים. לאחר מכן, לשטוף את הרגליים שוב, להעביר אותו לסיר רחב ויוצקים מים, כך רמה של 15-20 ס ” מ גבוה יותר מאשר רמת המוצר. מבשלים את החש ללא מלח, לא מאפשרים רתיחה סוערת, מעת לעת להסיר את הקצף, עד שהבשר מופרד בקלות מן העצמות. במהלך הבישול ניתן יהיה להוסיף צלקות מבושלות.מגישים חש חם מאוד. מגישים בנפרד מלח, שום כתוש, מדולל במרק, צנון ולבש-לחם ארמני
רגלי בקר 300 גרם או כבש 400 גרם, צלקות 100 גרם, מים 500-600 גרם; מלח, שום לפי הטעם.