סלט ירוואן

843
       

עגבניות, מלפפונים, פלפל בולגרי לשטוף. מלפפונים נקיים מן העור, פלפל בולגרי לחתוך ולהסיר את הליבה, לקלף את הבצל. חותכים ירקות לפרוסות. ירקות כוסברה, בזיליקום, פטרוזיליה לשטוף ולקצוץ דק. בקערת סלט, לשים את הירקות בשורות, כך לסירוגין עגבניות, מלפפונים, פלפל בולגרי, מפזרים מלח, פלפל הקרקע, לשים בצל על גבי, יוצקים את הסלט עם חומץ, ולאחר מכן מפזרים עשבי תיבול
לכל 100 גרם של עגבניות: 100 גרם של מלפפונים, 50 גרם של פלפל בולגרי, 50 גרם של בצל; מלח, פלפל, חומץ, כוסברה, בזיליקום, פטרוזיליה לפי הטעם.