גבעולי של שום בר למיין, לשטוף היטב, צרוב עם מים רותחים, לזרוק על מסננת, ולאחר מכן לשים במים רותחים מומלחים ולתת. הגבעולים המוגמרים מושלכים על מסננת ומצננים, ואז מכניסים לקערת סלט, מפזרים מלח ויוצקים חומץ
עבור 200 גרם של שום בר: מלח, חומץ לפי הטעם
גבעולי של שום בר למיין, לשטוף היטב, צרוב עם מים רותחים, לזרוק על מסננת, ולאחר מכן לשים במים רותחים מומלחים ולתת. הגבעולים המוגמרים מושלכים על מסננת ומצננים, ואז מכניסים לקערת סלט, מפזרים מלח ויוצקים חומץ
עבור 200 גרם של שום בר: מלח, חומץ לפי הטעם