מצנאברדוש – אוקרושקה ארמנית. ביום האחרון של הקיץ נכין אוקרושקה מרעננת. בואו נפנה לגרסה הארמנית של המתכון. כדי לבשל אוקרושקה ארמני – מצנאברדוש, אנחנו צריכים: עבור 200 גרם של מצון, 100 גרם של מלפפונים, 100 גרם של פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ובצל ירוק, מלח לפי הטעם
אנו מדללים את ה- מצון במים רותחים צוננים ביחס של 1: 1. מלפפונים טריים (קטנים), שמיר, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק, שוטפים וקוצצים דק. מכניסים את הירקות המוכנים לקערה עם מאטסון מדולל במים, מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים היטב. מגישים מצנאברדוש קר, אתה יכול להוסיף קוביות קרח