•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

קצ’וצ’ הוא סיר חרס לאפייה. במטבח הארמני לעיתים קרובות שם המנות המשמשות לבישול הופך לשם המנה. זה קרה גם במקרה הזה. הדג המבושל על פי מתכון זה מתגלה כארומטי מאוד וחריף למדי.כדי להכין קישואי דגים, אנו זקוקים: 900 גרם פילה פורל או כל דג אחר, 50 גרם חמאה, 5 בצלים, 5 פלפלים, 5 עגבניות, 1 כוס יין לבן יבש, 1 כפית. גרגירי פלפל שחור, כפית אחת. פלפל אדום גרוס, צרור טרגון קטן (טרגון), מלח.שוטפים את פילה הדג במים זורמים ומייבשים עם מגבות נייר. חותכים לחתיכות גדולות. משמנים שתי סירי אפייה (חרס או זכוכית עמידה בחום) באופן חופשי מבפנים עם חמאה. מקלפים את הבצל וחותכים לחצי טבעות דקות. חותכים את הפלפלים והעגבניות לחתיכות קטנות. הסר גבעולים קשים מהטרגון וקצוץ דק.מניחים שכבת בצל, שכבת עגבניות ושכבת פלפל על תחתית הסירים (השתמשו במחצית הירקות). מתבלים במלח ומוסיפים את שני הפלפלים.הניחו את נתחי הדג על גבי הירקות. להניח את יתרת הבצלים, העגבניות והפלפלים על גבי הדג (באותו סדר). מתבלים במלח, פלפל וטרגון.יוצקים 0.5 כוסות יין לכל סיר. מכסים את הסירים במכסים (אם המכסה אינו מתאים בחוזקה, תחילה כיסו את הסיר בנייר כסף, ומעליו במכסה). מכניסים את הסירים לתנור שחומם מראש ל 160-170 מעלות צלזיוס ואופים 40-50 דקות. מגישים בסירים מיד לאחר הבישול