לאחרונה זכתה מנה של ארצח בשם “ארצחי חגאני” בתערוכה הבינלאומית טעם קולינרי של תרבות במצרים. הניצחון זכה למועמדות “המנה הלאומית הטובה ביותר”. אנחנו מבינים איך לבשל את זה.אנחנו צריכים: חזה עוף, אגוזי מלך, צימוקים, דומדמניות, שום, שמיר, כוסברה, מלח, יין לבן, זרעי כוסברה טחונים, שמן צמחי, קמח, מאטסון.חלק חשוב בתבשיל ארטסאכי חאגאני הוא רוטב אשטאראק. בבלנדר מערבבים את מרכיביו – אגוזי מלך, שום, שמיר, כוסברה, מלח, יין לבן, שמן צמחי, זרעי כוסברה טחונים.חותכים את העוף לחתיכות מרובעות. מטגנים בשמן צמחי. מוסיפים קמח. מטגנים עוד קצת ומוסיפים מעט מים. טוחנים את אגוזי המלך הנותרים ומכניסים אותם לתבנית, ואז מוסיפים את הצימוקים והמטסון. מוסיפים עוד קצת מים, משאירים להתבשל עד להסמכה. לאחר מכן מוסיפים את רוטב האשטאראק והדומדמניות הקצוצים בבלנדר (אגב, ניתן להחליף אותו בדובדבנים). מפזרים בסוף שמיר קצוץ דק