לקבלת ריבה, בחרו פירות אדומים כהים בשלים ושטפו. מכינים את סירופ הסוכר. שים עצי עץ בסירופ חם ומשאירים בו למשך 5-6 שעות. לאחר מכן, מבשלים את העציץ עד שהם רכים. בתום הבישול מסירים את הקצף מהריבה
עבור 1 ק”ג עצי עץ: 1.5 ק”ג סוכר, 200 גרם מים
לקבלת ריבה, בחרו פירות אדומים כהים בשלים ושטפו. מכינים את סירופ הסוכר. שים עצי עץ בסירופ חם ומשאירים בו למשך 5-6 שעות. לאחר מכן, מבשלים את העציץ עד שהם רכים. בתום הבישול מסירים את הקצף מהריבה
עבור 1 ק”ג עצי עץ: 1.5 ק”ג סוכר, 200 גרם מים
חברים יקרים,
אנחנו שמחים וגאים לבשר לכם שהספר שלנו "תעלומות ארץ אררט" יוצא בקרוב לקהל הרחב
המעוניינים להזמין את הספר יכולים לפנות אלינו בטלפון: 0543999181