חותכים את הגזר לפרוסות דקות. שוטפים את הסלק, צורפים ואז מצננים, מקלפים וחותכים לפרוסות. עגבניות ירוקות קטנות, מלפפונים קטנים, שטפו. מקלפים את השום, חותכים לציפורן, מסירים מהם עלים יבשים. קלפו שעועית ירוקה, קצצו גס, צרבו במים רותחים מומלחים, הניחו מסננת וצננו על ידי טבילה במים קרים. ממיין ירקות כוסברה, בזיליקום, טרגון, שוטפים וקוצצים גס.מכניסים את הירקות המוכנים לשורות בצנצנת, מעבירים כל שורה בעשבי תיבול ומכסים במילוי מרינדה
לק”ג ירקות: 200 גרם חומץ, 200 גרם מים, 40 גרם מלח, 3 גרגירי פלפל שחור, 5 גרגרי פלפל אנגלי, 5 גרם קינמון, 3 עלי דפנה, חצי צרור כוסברה, בזיליקום, טרגון