מנות בשר
בשר הוא בעל חשיבות רבה בתזונה, בעיקר כמקור של חלבון מלא. בנוסף חלבונים, בשר מכיל שומן, מלחים מינרליים, כמו גם חומרים אקסטקטיביים.מנות של בשר, ובמיוחד של שפכים מכילים ויטמינים של קבוצה בי, כמות קטנה של ויטמין אי. הרכב מינרלי יקר של מנות בשר, שילוב של בשר עם ירקות מעשיר מנות בשר עם תרכובות אלקליין, משפר את היחס של תרכובות סידן וזרחן, מגביר את פעילות ויטמין.מן הבשר אתה יכול לבשל מגוון רחב של מנות, אשר נבדלים על ידי איכות גבוהה ומגוון של טעמים.בהתאם לכמות רקמת החיבור ויציבותה במהלך הטיפול בחום מחלקים מסוימים של הפגר, אתה יכול לבשל מנות בצורה מבושלת ותבשיל, ומאחרים-מטוגן.הבשר של חלקים שונים של פגרי כבש, בשר חזיר הוא פחות שונה אחד מהשני מאשר פגרי בקר. לכן, כמעט מכל חלק של פגרי כבש וחזיר, אתה יכול לבשל כל מיני מנות.עם זאת, רצוי להשתמש בחזירי חזיר ובשר חזיר לטיגון שלם, בחתיכה גדולה או בחלקים קטנים וקטנים.לכיבוי עדיף להשתמש במרית. בריסקט מתאים גם לתבשיל וגם לטיגון