בסטרומה וסוג’וק ארמני מסורתי

1450
       

לכל מי שהתגעגע לטעם של ארמניה, ייצור בסטרומה וסוג’וק ארמני מסורתי כאן בישראל,מיוצר מבשר בקר עם כ 14 סוגי תבלינים מיוחדים לקבלת הטעם האמיתי של ארמניה!!!הבסטרומה עובר תהליך הכנה לפי המתכון המסורתי של פעם:הבשר נכנס למקרר ל 3 ימים כאשר הוא מכוסה במלח על מנת להוציא ממנו את כל הנוזלים, לאחר מכן הבשר עובר ייבוש, מכוסה בתערבות התבלינים ונתלה למשך חודש בשביל הטעם המושלם

לפרטים נוספים

p440@walla.com

0524262337